Světová premiéra nové hry Martina Sládka „Pod jednou střechou“ proběhne 18. dubna 2020 v 15 hod. a v 18 hod. v Bukovanech!

Vážení příznivci bukovanského divadla, konečně jsme se propracovali do fáze, kdy vám můžeme s radostí oznámit, že 18. dubna 2020 pro vás připravujeme hned dvě představení naší nejnovější hry Pod jednou střechou. V 15 hod proběhne předpremiéra a v 18 hod. pak slavnostní premiéra.

Autorem hry je opět Martin Sládek, herec a dramatik z Prahy, jehož hru Náš otec José jsme uvedli loni. Když jsme na podzim po problémech s hledáním nové hry oslovili pana Sládka se zdvořilým dotazem, zda by náhodou neměl k dispozici nějakou vhodnou hru, která by odpovídala aktuálnímu personálnímu složení souboru, odpověď zněla: „Bohužel…“ Ale protože byl z našeho provedení hry Náš otec José upřímně nadšen, tak aby nás nezklamal, napsal speciálně pro nás úplně novou hru. Hru o tom, jaké to je, když se lidi mají rádi, i když to tak na první pohled nevypadá.

Všechny vás na naší premiéru srdečně zveme. Doporučujeme však všem, aby si předem zarezervovali vstupenky, a to buď mailem na adrese divadlobukovany@seznam.cz, nebo na telefonu 608 978 042, třeba prostřednictvím SMS. Uveďte počet míst a čas představení, obratem vám rezervaci potvrdíme.